بهینه استفاده از ماکروویو درون ماکروویو،یک نوسان ساز و یک مولد موج قرار دارد این نوسان ساز امواج را با طول موج های کوتاه تولید میکند و درواقع حدود 300 مگاهرتز ،یعنی 300میلیون بار در ثانیه نوسان ایجاد میکند که این امر باعث گرم شدن غذا می شود وقتی که مولکولهای مواد غذائی به خصوص موادی که امکان حرکتشان زیاد است مثل مولکولهای اب ،با سرعت 300میلیون بار در ثانیه به لرزش در می آید و به هم ساییده می شود و به دلیل این میزان دفعات ساییدگی در ثانیه خیلی بالا است ، ظرف مدت کوتاهی ایجاد حرارت کرده و غذا سریع گرم میشود در مواقع روشن بودن ماکروویو از این وسیله فاصله داشته باشید چون احتمال ترکیدگی ظرف داخل ماکروویو به دلیل تولید بخار بیش از حد وجود دارد و با گذشت مدت زیادی از استفاده ی ماکروویوو بر اثر زیا د باز و بسته شدن های مکرر،شکاف هایی بین لولاها و لاستیک های دور آن به وجود بیاید که ممکن است نشت اشعه رادیویی اتفاق بیفتد که این امر برای سلامتی مضرر خواهد بود و در صورت امکان کمتر از این وسیله استفاده کنید / با تشکر مدیر وبلاگ بهینه / فیروز فاتح
نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |